Post by henlosinsige on Feb 5, 2022 7:39:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Horror Clown 2022 version ▞▞▞
Веома сабласно. Тоне скокова плаше и почиње да постаје веома збуњујуће. Али мислим да ће вам сигурно бити веома забавно да играте. Једва чекам крај у парку смрти!!
Не знам шта се дешава, али када одем на ниво гробља, капија није ту да напредујем даље низ причу и могу да прођем кроз полупогрешно гробље и на крају паднем са мапе, иначе мислим да је игра прилично забавно за мобилну фп хорор игру
Ова апликација садржи превише огласа и тражи новац за прелазак на други ниво. Графика такође није добра
Death Park 2: ตัวตลกสยองขวัญ ผจญภัย jyr
Волим ову игру! Требало би мало олакшати или имати више назнака о томе како изаћи из кућа!
Игра је у реду, али ако направите трећу игру од овога и има рупа, додајте упозорење о трипофобији јер ја имам трипофобију и није било пријатно
Death Park 2: Scary Clown Game - Gameplay Walkthrough Part 2 - Hard ... Ice Scream 3: Horror Neighborhood - Gameplay Walkthrough Part 3 - Ghost Mode (iOS,
Death Park 2 : Jeu de survie Aventure yxly
Игра се није ни учитала и избацила би ме. Као када кликнете на игру и она ме аутоматски враћа на почетни екран
Супер игрица. 👍😁
Боље је само да направите премијум по игри, а не по садржају који се може купити, јер куповина садржаја унутар игара може превише да опадне квалитет игре. Али унутар игре ми је било прилично лепо, волим графику, волим слагалицу. али боље је само пустити људе да купе ову игру не унутар игре.
Ова игра је веома добро састављена, осећате се као да сам био на великом путовању. Дефинитивно је једнократна игра, а када је завршите, не можете се трудити да је поновите. Излазак из куће и све то заиста подиже игру од оних других хорор игара са пљачком бака
Супер цоол
Дакле, досадно, немојте га осванути
Контрола џојстика је испрекидана и тешка. Ако немате прецизиран објекат, он неће чак ни показати да је тамо, што вам омогућава да више пута пролазите поред објеката. Неки од трагова су нејасни. Изгледало је забавно, али нисам стигао далеко јер је било превише фрустрирајуће.
Лепо, али на многим путевима и они су збуњујући
Ваша игра је сјајна да су тако добре загонетке и прича је била добра, али једна ствар су контроле или добре, али не и сјајне, додајте дугме за спринт да бисте побољшали искуство играња, иначе је игра тако добра пробајте да вас неће разочарати
nineteenth century changed the world dramatically. ... slika.2 Nažalost, zauvek će ostati tajna gde, koliko i kakve ... After his death, the production.
Покушао сам да преузмем и 1 и 2 и оба се руше чим покушам да отворим. Зашто не ради? Имам андроид. ја то не разумем. Неће поправити оцену док се не поправи. То једноставно не ради. Нема шта даље да се објашњава или ради.
Графику свакако треба порадити и нејасно је који су циљеви, али за сада изгледа прилично пристојно.
Веома лепа игра, графика је цоол, све је страшно, чак је и кловн страшнији од других чудовишта.
Пронашли смо грешку у вашој игри! Када покушате да покупите више ствари у подруму, не покупи их, и за то. Не могу даље у игри. 🙁
Након гледања неких реклама за ниво постоји заиста досадна грешка која се састоји од тога да неће показати знак к да се вратим у игру након што сам одгледао оглас због чега сам гледао те огласе толико пута, исправите то да је тако досадно. У сваком случају, ово је један од најбољих хорор игара које сам играо надам се да ћете смислити још једну одличну игру, до тада ћу променити 4 звездице у 5 звездица ако се то више не понови 😀
Прилично добро за почетнике
Лично ми се не свиђа чињеница да морате да платите да бисте играли или гледали досадну рекламу. То ме заправо није чинило срећним.
Ово је веома лепа игра и веома интересантна, али молим вас можете ли ми рећи који је од нас прави балон у кући, јер када кликнем на балон он је пукнуо и кловн долази и ја сам мртав изнова и изнова па молим вас да ми кажете који је прави балон
Нисам могао ни да је играм. Био сам тако узбуђен и чим сам преузео игру, престала је сваки пут када сам покушао да је отворим. Сад. Морао се деинсталирати. Једноставно се не би отворио и рекао би ми да игра стално стаје и да ме натера да затворим апликацију
Уклоните рупе у кући када додирнемо балон. То је одвратно и узнемирујуће за све трипофобичне људе, укључујући и мене.
Како доћи до парка смрти? Путеви су блокирани.
Ова игра је невероватна, графика је савршена за мобилну игру, застрашујућа је језивост је невероватна, наставите са добрим радом.
Контроле игара су лоше, као и игра и графика, плус музика и прича и њено смеће, а то је толико реклама а игра чак ни не даје савете након што погледате оглас
Minecraft আর্কেড mqap
Није баш забавно
Пре страсна је и свиђа ми се и ипак мењам на 5 ⭐⭐⭐⭐⭐а и графика је веома добра
Ова игра је добра, али имам проблем на канализацији. Не знам шифру. Отишао сам на утубе игрицу али не добијам код који се подудара. молим олакшајте код
Одузео сам 1 звездицу због језивости. А другу звезду сам узео јер када је моја сестра видела да ме кловн убио у игри па је добила срчани удар. Лоше вести...... Ње више нема она нас је оставила.. молим вас, умањите застрашивање мало само мало..... Хвала вам
Death Park 2 : Jeu de survie Aventure yxly
🤞🏻
Браво најбоља апликација
суперрррррррр!!!!!!!!!!!!
Завршио прву утакмицу, сада играм ову другу. И даље је одлично као и увек🙂. Огласи су помало досадни, али за мене су и даље прихватљиви у одређеној мери.
Death Park 2: Horror Clown Dobrodružné cies
Осим ако не желите да трошите новац на стварним нивоима или сте спремни да гледате рекламе за све, немојте се трудити да добијете ово. Срање је и морате да платите СВЕ, укључујући нивое, оружје и медицински материјал.
Бриллиант Гаме!!! Апсолутно ми се допало! Нажалост, само милион огласа.
Фејворит игра
Веома лоша игра 😐😑🤐😕😤
Да могу да оценим нулом, ја бих. Мрзим како вас ова апликација тера да плаћате новац за потрепштине у игри. Једном када одете на ниво "града", тера вас да подигнете палицу и тада више не можете да користите оружје које сте већ имали на почетку. Они то раде да бисте могли да потрошите новац на пиштољ који сте већ имали. Ова игра има превише реклама само да би вам могли наплатити новац за оружје које сте већ имали😒 (које вам је потребно да бисте убили чудовишта)
Parque da Morte 2: Palhaço Aventura spnr
Додајте зомби режим