(Android/iOS) Cooking Fest : szakács játékok a csalások növelik az állóképességet
Feb 5, 2022 7:30:19 GMT
Post by henlosinsige on Feb 5, 2022 7:30:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : szakács játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : szakács játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik az állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : szakács játékok 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató játszani, de nehéz frissíteni, amikor 30 drágakőre van szükség, és nem szerzed meg őket játék közben. Fix jövedelmem van, és nem engedhetem meg magamnak, hogy valódi pénzt költsek a szükséges drágakövek vásárlására.
Van hozzá egy dolog, ami nem tetszik. Kevesebb időt hagyva a játék befejezésére
Sokszor vettem ezt a játékot és játszottam, de ezúttal ez volt a legrosszabb játék, sok időt vett igénybe a főzés. Utálom ezt a játékot, úgy értem, ez a frissítés
így eddig minden jó és szórakoztató. olyan sok . Az egyetlen dolog, amiért szeretnék más lenni, az az, hogy nem kell annyi hirdetést néznem, hogy egy ingyenes drágakövet kapjak.
túl nehéz megszerezni a drágaköveket, és drágakövekre van szükségünk a frissítéshez, ezért túl nehéz frissíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy folytatom-e a játékot
Ez egy szórakoztató játék, amely kiválóan alkalmas a kéz és a szem koordinációjára
szórakoztató játék, gyors tempójú. egyetlen hátránya, hogy a gyémántokat a magasabb szinteken később kell keresni, addig szabadnak kell lenniük
Több csillagot adtam volna, ha hagyod, hogy az emberek drágaköveket keressenek, ahelyett, hogy meg kellene vásárolniuk, majd megnyomod az értékelést, mielőtt még tudod, hogy tetszik-e a játék
Cooking Fest : Cooking Games Pelihalli bxr
Jó játék, de nehéz gyémántokat szerezni, amihez fejleszteni kell néhány felszerelést, vásárolnom kell pa.😊
Nagyon szeretem ezt a játékot. A grafika nagyon jó, és a kihívás is nagyszerű. A barátomnak tetszene ez a játék, ezért ajánlom neki.
Túl sok az ügyfél, de ettől eltekintve tényleg tisztességes. A telefonom nem engedi, hogy telepítsem a Főzéslázat, így ez a verzió segített 😁
TÖRLÉS MOST!!! VÉGRE letölthető, potenciálisan egy igazán szórakoztató játék lehet, egy dolgot leszámítva... nézz meg 10 videót, hogy megszerezhess egy tetves gyöngyszemet, komolyan gondolod, sokkal könnyebben kell megszerezned a drágaköveket! Ellenkező esetben időpocsékolás ezzel a játékkal, amikor nem tudom frissíteni azokat a dolgokat, amelyekre valóban szükségem van, mert nincsenek drágakövek, módosítsa ezt hamarosan, vagy törlöm a játékot! TÖRLÉS MOST! FÁRADT NEM KÖRNYÉKBŐL! VISZONTLÁTÁSRA!!!!
Bárcsak több olyan ember lenne, aki segíthet nekem elkészíteni az ételt. egyébként jó
jó a játék. de bármi fejlődik. jelenleg csak egy szint van feloldva. a következő szint néhány hónapig vár. frissítettem is egy darabig. nem történt semmi
Szép játék, de nem tudja éttermét fejleszteni vagy a következő éttermi szintre lépni valódi pénz elköltése nélkül. Kár, de az éttermi játékok közül ez tetszett a legjobban, nagyon kényelmes játszani. Még egy kis pénzt is költöttem volna, ha lenne egy "fizethető" verziója, amelyben ingyen juthat a következő szintre. De az, hogy minden alkalommal el kell költenem a pénzemet, amikor frissítenem kell valamit, számomra óriási NEM.
jól szórakozott a játékon, de nem lehet drágaköveket szerezni
Cooking Fest : Cooking Games Arkadne igre hev
Monster Legends Strategiya yqw
Cooking Fest: საკვები თამაშები არკადული ywc
😀
Most töltöttem le, és azonnal nem látok gyémántokat, amelyek növelnék a hamburger serpenyőt. Amit először frissíteni kell.
Ez egy fantasztikus játék, de a gépek frissítése drága
Ez nagyon lassú játék. a zenéje elálmosít. ez olyan lassú, kérlek frissítsd. kérlek csináld gyorsan.
Ez a játék nagyon unalmas, mert nincs elég drágakő a konyhai cuccok frissítéséhez. Ezer és ezer értékelése lehet, de nem változtathatók drágakövekké. 1 csillagra értékelem, amíg meg nem változtatja a frissítési szabályzatot. Legalább annyit, hogy talán 1000 vagy 10 drágakő, ellentétben az 50 drágakővel. Azt hiszem, addig nem játszom újra, amíg meg nem változtatja a szabályzatát, vagy egyszerűen eltávolítom.
Különböző lehetőség a főzési stílushoz
Cooking Fest : Cooking Games आर्केड गेम hllt
A játék nagyon jó, és az utolsó szintig élveztem, de nem tudom megnyitni a következő éttermet, mert nem volt elég gyémántom, és nem is adnak gyémántot.
Még a játék betöltése előtt kapott egy hirdetést, aztán elindítottam a játékot, és olyan érthetetlenül lassú volt, hogy fel akartam fűteni valamit. eltávolítva
Eddig szórakoztató, de nem lehet drágaköveket szerezni egy másik megnyitásához
Csak több drágakőre van szüksége, amelyek ingyenesen elérhetők, vagy órakiegészítők. A játék túl drága tételek vásárlásakor és frissítésekor ahhoz képest, amit keresel. remek játék.
Tetszik a játék, de a gyémántokat könnyebben kell megszerezni.
az egyetlen módja annak, hogy frissítse a legtöbb cuccot, hogy szintet léphessen, gyémántokra van szükség, amelyeket szinte lehetetlen beszerezni.
Szerintem a javított rész nevetséges. Miért van szükség drágakövekre és érmékre egy készülék frissítéséhez?
Ne kérjen értékelést vagy javaslatokat anélkül, hogy a játékosnak lehetősége lenne lemondani bármelyik lehetőségről. Ezzel rossz értékeléseket kapsz a jók helyett.
Bárcsak 0 csillagot adhatnék neki. Gyémántokat kell vásárolnia az alapvető dolgok fejlesztéséhez, és több száz gyémántot kell vásárolnia más éttermek megnyitásához. Ne pazarolja idejét és pénzét erre a játékra.